Zelf heb ik hier mijn macbook accu aangeschaft

bizzix.nl

macbook accuIk doe zelf niets liever als online shoppen. Vooral het gemak dat je hiermee hebt is ongekend. Waar je vroeger de hele stad af moest om dingen te kopen, kun je dat nu vanuit thuis simpel doen. Hier ligt dan ook wel het gevaar, je moet het namelijk dan wel doen bij betrouwbare websites. Gelukkig heb ik hier al veel ervaring mee dus kan ik jullie hier ook in adviseren. Neem nou het bedrijf Bizzix, zij zijn een officiƫle leverancier van Apple producten. Online vind je veel bedrijven die zeggen dat zij Apple producten leveren, maar vaak zijn dit nep producten. Apple gebruikt namelijk een smal distributie kanaal waarbij een handvol bedrijven hun merk en producten mogen verkopen. Hier is bizzix.nl er dus een van. Ik ben op deze site uitgekomen doordat een vriend van mij hier zijn iPhone oplader heeft besteld. Hij had hier dan ook weer van gehoord via en vriend en zo ging dat dus maar door. Zo had ik zelf laatst een nieuwe macbook accu nodig.

bizzix.nl

Alles voor mijn Macbook

Buiten een nieuwe Macbook accu heb ik nog meerdere Apple producten gekocht hier. Zo had ik namelijk een autolader nodig. Omdat ik veel onderweg ben en in de auto zet maak ik gebruik van mij iPhone. Dit om files te checken en muziek af te spelen met mijn telefoon. Dit kost natuurlijk veel stroom en met zo’n oplader is het probleem eenvoudig opgelost.

iphone opladerWanneer ben ik ook enthousiast over het feit dat ik een nieuwe laptop oplader heb. Zoals ik al zei besteed ik veel tijd online op zoek naar koopjes. Ik heb dan ook niet altijd zin om mijn oplader aan te sluiten. Met een nieuwe accu hoef ik dit dus niet meer. Mijn tip van de dag is om de site bizzix.nl te onthouden. Hier ga je in de toekomst zeker nog veel aan hebben.