Boxspring

Wij zijn erg tevreden over de boxspring die gister bij ons geleverd is. Het bedrijf dat de boxspring leverde heeft dan ook een goede indruk bij ons achtergelaten. We waren al een lange tijd op zoek naar een mooie boxspring voor bij ons in de slaapkamer.

projecta_plus_bannerHet bed moest een strakke uitstraling hebben, vandaar dat we het idee hadden om een boxspring te kopen. Het boxspring bed moet beschikken over een hoofd en voetenbord en moet strak gestoffeerd zijn. Tegenwoordig zijn veel boxspring bedden op de markt te vinden maar weinig boxspring bedden hebben een mooie en strakke stoffering om het bed heen zitten. Dit vinden wij dan ook een belangrijk punt om op te letten.

Daarom hebben we er ook voor gekozen om een boxspring zelf samen te stellen. Dit zodat we onze wensen uit konden laten komen. In de winkel hebben we goed advies gekregen over welke stof het verstandigste was om te pakken om een zo strak mogelijke uitstraling te creëren. En welk soort pootjes en hoofd e voet platen er beschikbaar waren met deze stoffen.

hotelbedden_boxsprings-v3Deze winkel is echt een grote aanrader en zal zorgen voor de perfecte boxspring die bij uw past. Het personeel heef veel product kennis en kan zich goed inleven in uw keuze. De levertijd is niet lang en we kregen netjes een bevestiging van onze aankoop.