PVC Vloer, rustieke uitstraling

Een PVC Vloer wordt voornamelijk gelegd in een woning. Hiermee creëer je namelijk een rustieke uitstraling in huis! Echter wordt het tegenwoordig ook gebruikt voor op een kantoor. Een strakke en zeer schone uitstraling zal het geven. Zelf hebben wij een eigen zaak en daar wilde ik ook graag eens wat anders op de vloer hebben liggen. Het personeel zelf hoor ik er gelukkig niet over klagen. Alhoewel ik van mening ben dat het eens in de zoveel jaren best wel vervangen mag worden toch? Wij hadden op dit moment vloerbedekking liggen en ik wilde niets liever dan hier vanaf stappen!

Vloerbedekking heeft een professionele uitstraling naar de klant toe. In veel ruimtes zul je deze vorm van vloer terug vinden. Daar wil ik maar al te graag vanaf zien te stappen en overgaan op een PVC Vloer. Dit heeft te maken met het feit dat:

  • Makkelijk schoon te maken
  • Oogt modern
  • Eenvoudig te onderhouden

Een PVC Vloer aanschaffen

Als jij ook eens een andere vloer wilt hebben, dan dat je nu hebt? Dan raad ik je echt aan om eens op de website van Thuisin te kijken! Hier ben ik namelijk op terecht gekomen en eigenlijk was ik meteen verkocht. Samen met mijn partner zijn wij naar de winkel geweest van dit bedrijf om de vloer in het echt te zien. Aan een van de medewerkers het verhaal uitgelegd dat wij dit graag willen leggen bij ons op het kantoor. Een vriendelijke medewerker heeft een afspraak met ons ingepland waarop er iemand langs komt om de offerte op te meten.