Een powerbank relatiegeschenk?

Natuurlijk leven we allemaal in een wereld van mobiele telefoons, iedereen heeft er vast en zeker eentje op zak. Door er een powerbank voor aan te schaffen kan je ten aller tijde ervoor zorgen dat je voldoende batterij hebt, je zou maar net een belangrijke telefoontje missen…

50612_10_LT910640112

Maar wist je dat het ook gewoon mogelijk is om powerbank relatiegeschenk te combineren met elkaar? Bij Maxilia wordt het namelijk mogelijk gemaakt om een powerbank te bedrukken met het logo van het bedrijf en deze te overhandigen aan het personeel of je vaste klanten? Voor een aantrekkelijke vaste prijs maken hun het waar dat je dit vanachter je eigen computer kan bestellen. Door een logo te uploaden en deze te koppelen aan je bestelling zorgt Maxilia er geheel voor dat het goed tot zijn recht komt!

92123571_maxnew

Geven aan je relaties!

Ook je mede collega’s zijn in het bezit van een mobiele telefoon waarschijnlijk. Om hun een powerbank relatiegeschenk te overhandigen weet ik zeker dat hier gebruik van gemaakt wordt. Deze zijn gemakkelijk te gebruiken. Altijd en overal kan je gemakkelijk jouw telefoon aan de powerbank leggen zodat de telefoon wordt opgeladen. Dit vond ik sowieso een geschikt idee om te overhandigen, zelf vergeet ik namelijk ook wel eens om mijn telefoon op te laden. Doordat je bij Maxilia een beestelling vanachter je eigen computer kan plaatsen hoef ik er niet de deur voor uit en ben ik wel verzekerd van een geschikte geschenk om te overhandigen aan mijn relaties.