Magento webshop net mee begonnen!

1-kopie Het hoeft niet moeilijk te zijn om een website te maken tegenwoordig je kan bijvoorbeeld Magento webshop gebruiken. Mijn beste vriendin wilde laatst namelijk heel graag een webshop, samen met haar ben ik er achter gekomen hoe makkelijk het is. Ze had al een leverancier voor de producten die ze wilde verkopen ze moest dus alleen nog een goede website maken. Voor dat ze dit kon maken moest ze eerst wat informatie opdoen over hoe een website werkt. Zo kwam ze er achter dat je dus een domeinnaam moest kopen waar op je de website gaat zetten. De domeinnaam staat altijd achter www voor de mensen die niet weten wat dit precies is. Ze heeft op wat forums gekeken hoe ze een domeinnaam kon gaan kopen en zodoende kwam ze bij een hele goede website terecht.

 

Op de website zag ze stap voor stap wat ze moest doen!2-kopie

Er stond op de website Magento webshop heel erg goed beschreven hoe je nou een eigen website kon maken. Ze is er dus mee aan de slag gegaan en al snel kon ze iets leuks bouwen. ook was het makkelijk om plug-ins te installeren voor bijvoorbeeld een betaling’s systeem. Die zijn via Magento gewoon vrij te gebruiken heel handig dus!

Geen spijt.

Ze heeft de stappen doorlopen die op de website beschreven staan en ze waren allemaal vrij duidelijk. Na een tijd begon haar zaak online steeds meer vorm te krijgen. Volgens haar dus zeker een aanrader als je een website wil hebben!