Waarschuwingstape bestellen bij Bedruktetapefabriek.nl

Pak je regelmatig breekbare voorwerpen in voor de verzending naar je klanten? In dat geval kan waarschuwingstape van Bedruktetapefabriek.nl goed van pas komen! Wanneer organisaties geen waarschuwingstape tot hun beschikking hebben, schrijven zij de waarschuwing vaak met een stift op de verpakking. Dit is vaak veel minder effectief dan het gebruik van waarschuwingstape. Iemand bij het postorderbedrijf zal immers niet standaard naar de teksten op de verpakkingen kijken. Daarbij kan dit een verpakking een rommelige uitstraling geven, wat niet altijd in de smaak zal vallen bij consumenten.

Reden genoeg om voor waarschuwingstape te kiezen! Doordat de waarschuwingstape altijd dezelfde look heeft, valt dit direct op bij de postsorteerders. De kans dat zij wild met het pakket omgaan wordt op deze manier een stuk kleiner. Datzelfde geldt voor de beschadigingen aan de inhoud van het pakket.

Voordelen van tape bestellen bij Bedruktetapefabriek.nl

Er zitten verschillende voordelen aan het bestellen van waarschuwingstape bij Bedruktetapefabriek.nl. Zo wordt de tape razendsnel geleverd! Wanneer je de tape in de ochtend bestelt, heb je dit vaak een volgende werkdag al binnen. Zo kun je de tape direct gebruiken voor het inpakken van je breekbare en kwetsbare producten. Daarbij is de waarschuwingstape van een bijzonder hoge kwaliteit. Op deze manier wordt voorkomen dat de tape al snel los begint te laten, of dat de opdruk slijt. Niet alleen zullen de sorteerders het in zo’n geval minder goed zien, ook geeft dit je verpakkingen een rommelige uitstraling.

Tip: voor de verzending van grote bestellingen met rollen waarschuwingstape betaal je bij Bedruktetapefabriek.nl geen verzendkosten!